.

- Laitilassa vuonna 2008 käynnistynyt tarina Kehä yhtyeestä on kirjoittanut itseään mielenkiintoisin kääntein. Alkuaikojen kitaravetoisesta rockmusiikista muutamien kurvien kautta kitaravetoiseksi popmusiikiksi suuntaansa kääntänyt yhtye on vuosien varrella saavuttanut uskollisen ja alati kasvavan fanijoukon. Yleisön eteen reilut kaksisataa kertaa noussut yhtye on kiitelty live-esiintyjä. Yhtyeen musiikki on tavoittanut ihmisiä ympäri Suomea; singlejä, albumeita ja EP-julkaisuja on myyty tuhansia ja musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluiden kautta reilusti yli kolme miljoonaa kertaa. Radioaaltoja yhtye on heiluttanut mm. singleillään Kaija K, Antaa Vaan Palaa, Hölmöminä, Rakkaus Ennen Muita ja Punaviinipuu. Vuonna 2022 yhtyeen muodostaa perustajaduo Juha Isotalo (kitara), Eemeli Turpeinen (laulu) lisäksi Juho Laihia (kitara), Rami Kettunen (rummut) ja Jaakko Kentta (basso).

Kehä on julkaissut urallaan 16 singleä, 3 kokopitkää albumia ja 7 musiikkivideota. 

- kokoonpano
Eemeli - Laulu
Juha - Kitara
Juho - Kitara
Rami - Rummut 
Jaakko - Basso

- Discografia

Setämies -single (2022) Spotify Youtube
Punaviinipuu -single (2022) Spotify Youtube 
Sä Meet, Mä Jään -single (2019) Spotify Youtube
Kasetti Hajoo -single (2019) Spotify
Tajuutko Sä Koskaan -single (2018) Spotify
Hetken Tässä -single (2018) Spotify
Reppu Täynnä Rakkautta -single (2018) Spotify 
Palanen Kerrallaan -single (2017) Spotify
III -albumi (2016) Spotify Youtube
Just Nii -single (2015) Spotify Youtube
Antaa Vaan Palaa! -single (2015) Spotify Youtube
Kaija K -single (2015) Spotify Youtube
Rakkaus ennen muita -single (2014) Spotify Youtube
Aurinko -single (2013) Spotify Youtube
Sydämeni Täällä -albumi (2012) Spotify Youtube
Hyvällä Tuulella -EP (2012) Spotify Youtube
Huonolla Tuulella -albumi (2011) Spotify Youtube
Ikuinen -single (2011) Spotify
Asfalttiin -cds (2009) Spotify

- musiikkivideot

Setämies (2022)
Sä Meet, Mä jään (2019)
Palanen Kerrallaan (2017)
Just Nii (2015)
Kaija K (2015)
Rakkaus ennen muita (2014)
Kaikki Kohdallaan (2013)

VERKKOKAUPPA!


Keikat:

27.8.2022 Kukonkulma / Laila Nightclub, Laitila  
5.11.2022
Bar Muki, Uusikaupunki

Mikko Kiviharju
+358 40 763 4322
mixa@mixa.fi 



Promootio ja haastattelupyynnöt:

Soundform Music
sfmusiikki@gmail.com

Heta Hyttinen / Ginger Vine Management
heta.hyttinen@gingervine.com
+358 40 581 7575

Jere Saajoranta

jere.saajoranta@gingervine.com
+358 45 237 7878

Ginger Vine Management & PR
www.gingervine.com



Sosiaaliset mediat:

Instagram: kehamusic #kehä #kehamusic
Facebook: kehamusic
Youtube: kehamusic

Spotify

Painokelpoiset promokuvat   (kuvat: Ville Välilä)



Yhteistyössä: