Uusi Single "Hetken Tässä" 25.10.2018!

- Laitilassa vuonna 2007 ensiaskeleitaan ottanut ja 2008 todenteolla käynnistynyt tarina Kehä yhtyeestä on kirjoittanut itseään mielenkiintoisin kääntein. Alkuaikojen kitaravetoisesta rockmusiikista muutamien kurvien kautta kitaravetoiseksi popmusiikiksi suuntaansa kääntänyt yhtye on vuosien varrella saavuttanut uskollisen ja alati kasvavan fanijoukon. Yhtyeen musiikki on tavoittanut ihmisiä ympäri Suomea; singlejä, albumeita ja EP-julkaisuja on myyty tuhansia ja musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluiden kautta reilusti pari miljoonaa kertaa. Radioaaltoja yhtye on heiluttanut mm. singleillään Kaija K, Antaa Vaan Palaa, Hölmöminä ja Rakkaus Ennen Muita. Vuonna 2018 yhtyeen muodostaa perustajaduo Juha Isotalo (kitara), Eemeli Turpeinen (laulu ja basso) lisäksi Juho Laihia (kitara) ja Rami Kettunen (rummut).

- kokoonpano
Eemeli - Laulu, basso
Juha - Kitarat, laulu
Juho - Kitarat, laulu (2014- )
Rami - Rummut (2016-)

- discografia
Asfalttiin -cds (2009) Spotify
Huonolla Tuulella -albumi (2011) SpotifyYoutube
Hyvällä Tuulella -EP (2012) SpotifyYoutube
Sydämeni Täällä -albumi (2012) SpotifyYoutube
Aurinko -single (2013) SpotifyYoutube
Rakkaus ennen muita -single (2014) SpotifyYoutube
Kaija K -single (2015) Spotify Youtube
Antaa Vaan Palaa! -single (2015) Spotify YouTube
Just Nii -single (2015) Spotify Youtube
III -albumi (2016) Spotify
Palanen Kerrallaan -single (2017) Spotify
Reppu Täynnä Rakkautta -single (2018) Spotify 
Hetken Tässä -single (2018) Spotify